Animaties - Let's camp
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

Animaties

Bezoek een cruiseship

Bezoekers van het Vakantiesalon Antwerpen kunnen gratis een van de twee cruiseschepen (de Poseidon en de Salvinia) van Feestra bezoeken die aangemeerd liggen in het Willemdok in de Antwerpse haven van 10u tem 18u. Vanaf de beurs vertrekt er een shuttle bus naar de Antwerpse haven om er het comfort van de schepen te ervaren: www.feenstrarijnlijn.nl

Petanque Piste

Kom een Bolleke gooien op de petanquebaan in hal 2 en maak kans op een mooie kortingsbon van Stadsbrouwerij de Koninck. Deze bon geeft je recht op 50% korting op de brouwerij tour en natuurlijk ook een smakelijk Bolleke.

 

De interactieve brouwerijtour van Stadsbrouwerij de Koninck neemt je mee in de rijke geschiedenis van de brouwerij, maar ook van Antwerpen waar het natuurlijk gevestigd is. Een beleving die al je zintuigen prikkelt en je heel wat bijleert over het brouwproces, het schenken van bieren en alle ambachten die de brouwerij ondertussen onderdak biedt. En natuurlijk wordt er ondertussen eens goed gelachen en kan je genieten van heerlijke bieren! Schol!

Klimmuur

Voor de durvers!

 

Deze editie kunnen de waaghalzen onder jullie de hogere regionen opzoeken van Hal 4 waar Aventuria plaatsvindt. Canigou Outdoor zal er een professionele klimmuur plaatsen tot de nok van de hal. Ervaren instructeurs zullen je veilig vastgespen zodat je zonder gevaar naar boven kan klimmen. Bovendien kost het helemaal niets om je grenzen te komen verleggen, deze animatie is helemaal gratis.

Duikinitiatie

Dankzij onze partner Nelos (Nederlandstalige liga voor Onderwateronderzoek en –sport), kunnen onze bezoekers opnieuw een gratis duikinitiatie volgen. Gediplomeerde instructeurs geven uitleg, onderwater foto’s worden genomen, en er wordt zelfs doorverwezen naar reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in duikvakanties.

Kinderanimatie

Naar goede gewoonte worden de kinderen niet vergeten op het Vakantiesalon Antwerpen. In hal 1 ontvangen we hen graag voor een uurtje (of meer) knutsel- en spelplezier. Daarenboven kunnen ze zich ook uitleven op een springkasteel of op een klimmuur. Kinderanimatie enkel voorzien op zaterdag en zondag. Dit is in samenwerking met Diederik Reizen.

 

Workshops

Alle workshops en presentaties worden in het Nederlands (buiten 1 lezing, zie programma) gegeven en vinden plaats in twee workshopruimtes in hal 2 en 4. Deelname is gratis voor beursbezoekers. Ontdek het programma van editie 2020 hier

Gezelschapsspelen

Fan van gezelschapsspelen, woordspelletjes, kruiswoordraadsels of Sudoku?

Kom dan zeker langs op de stand van Woblet en Passaportas .

 

Test er gratis Woblet. Dit nieuwe gevarieerde Belgische letterspel biedt voor elk wat wils.

 

Binnen de minuut ben je aan het spelen. Voor jong en oud, spannend en ontspannend, competitief of relaxed, creatief en vooral leuk. Van korte woordjes met jonge kinderen tot extreem moeilijke opdrachten voor de echte woordkunstenaars. Een paar minuutjes of een half uur. Jij kiest.

En dan is er Passaportas. Met dit leuke gezelschapsspel reis je de wereld rond met gans je familie. Kom langs, neem plaats in ons vliegtuig en kies zelf je bestemming.

Touwenparcours

Voor degenen die nog wat energie te over hebben na hun beursbezoek, en voor wie hoogtes geen probleem vormt: afspraak op stand 6900 in hal 4. In samenwerking met Oenanthe.

 

Er wacht een heus touwenparcours op jullie durfals!

Bloggers

Je kan er niet meer omheen, bloggers zijn alomtegenwoordig. Deze influencers hebben de hele wereld rondgereisd en delen graag hun ervaringen met jou via hun blog enerzijds maar voor een keer zakken ze ook af naar Antwerpen om tijdens de beurs iedere geïnteresseerde te woord te staan.

 

Ontdek hier de bloggers die gaan deelnemen. Via deze link kan je bekijken welke lezing(en) je graag zou bijwonen.